ACTIAM Responsible Index Fund Equity Pacific (FGR)

 • Datum
  14-12-2018
 • Handelskoers*
  101.097,50
 • NAV**
  101.198,70
 • Morningstar:

* Handelskoers: Is gebaseerd op de slotkoers van de vorige beursdag met een eventuele op- of afslag.
** NAV (intrinsieke waarde): Is gebaseerd op de slotkoers van de vorige beursdag.

De grafieken zijn gebaseerd op dagrendementen op basis van intrinsieke waarde en gecorrigeerd op dividenduitkeringen.

 • Passief beleggen in beursgenoteerde ondernemingen uit de Pacific
 • Beleggen in ondernemingen die voldoen aan ons ESG-beleid
 • Gevestigd in Nederland

Voor wie bestemd?

ACTIAM Responsible Index Fund Equity Pacific (FGR) past goed bij de institutionele belegger die zijn aandelenportefeuille op een passieve wijze wil invullen en bovendien verantwoord wil beleggen.

Waarin belegt het fonds?

ACTIAM Responsible Index Fund Equity Pacific (FGR) belegt op een passieve wijze in aandelen van beursgenoteerde ondernemingen uit de Pacific (fysieke replicatie). Het doel is om het rendement van de index, de MSCI Pacific Index Net EUR te evenaren. De fondsmanagers beleggen alleen in aandelen die voldoen aan onze Fundamentele Beleggingsbeginselen. Deze Fundamentele Beleggingsbeginselen zijn onder meer gebaseerd op de UN Global Compact principes waarbij uitsluitingscriteria worden gehanteerd op controversiële wapens, tabak en ontginning van steenkool. Dit geeft een afwijking (tracking error) ten opzichte van de index. De vrijkomende middelen vanuit de uitgesloten ondernemingen, beleggen de fondsmanagers op een zodanige wijze dat de tracking error geminimaliseerd wordt. Securities lending is niet toegestaan en het valutarisico wordt niet afgedekt.

Wie beleggen voor u?

Twee gespecialiseerde fondsmanagers zijn verantwoordelijk voor ACTIAM Responsible Index Fund Equity Pacific (FGR).

Goed om te lezen

In de Factsheet vindt u actuele informatie over rendementen en de samenstelling van het fonds. We actualiseren de Factsheet maandelijks. In de Voorwaarden staan de condities van beheer. In het Prospectus vindt u onder meer informatie over de beleggingsdoelstelling, het beleggingsbeleid en beleggingstechnieken van de beleggingsfondsen.

ACTIAM Responsible Index Fund Equity Pacific (FGR) is een subfonds van SNS Beleggingsfondsen N.V. De beheerder van het fonds is ACTIAM N.V.

ACTIAM en het fonds zijn geregistreerd bij de AFM. Voor dit subfonds zijn een prospectus en Essentiële Beleggersinformatie beschikbaar.

De op deze webpagina getoonde informatie mag niet worden aangemerkt als beleggingsadvies.