ACTIAM Wereld Aandelenfonds

 • Datum
  14-12-2018
 • Handelskoers*
  31,26
 • NAV**
  31,21
 • Morningstar:

* Handelskoers: Is gebaseerd op de slotkoers van de vorige beursdag met een eventuele op- of afslag.
** NAV (intrinsieke waarde): Is gebaseerd op de slotkoers van de vorige beursdag.

De grafieken zijn gebaseerd op dagrendementen op basis van intrinsieke waarde en gecorrigeerd op dividenduitkeringen.

 • Gespreid beleggen in wereldwijde aandelen
 • In goede handen bij gespecialiseerde vermogensbeheerders
 • Relatief lage kosten

Voor wie bestemd?

ACTIAM Duurzaam Wereld Aandelenfonds past goed bij de belegger die in een keer wil beschikken over een goed gespreide belegging in wereldwijde aandelen met een aantrekkelijk rendement. En die daarnaast maatschappelijk bewust wil beleggen. Het fonds is één van de goedkoopste in zijn categorie.

Waarin belegt het fonds?

ACTIAM Duurzaam Wereld Aandelenfonds belegt in goed verhandelbare aandelen van beursgenoteerde ondernemingen uit Europa, de Verenigde Staten, Azië en de Pacific en opkomende landen. De fondsmanagers analyseren de ontwikkelingen op de markt en spreiden de beleggingen zodanig dat relatief meer belegd wordt in de regio’s waar de beste economische koersontwikkelingen verwacht worden. De standaardweging is Europa 37,5%, Verenigde Staten 37,5%, Azië en de Pacific 15% en opkomende landen 10%. Met uitzondering van opkomende landen, selecteren de fondsmanagers alleen aandelen waarin we vanuit ons ESG-beleid mogen beleggen.

Wie beleggen voor je?

In totaal zijn vier vermogensbeheerders met ervaren fondsmanagers en analisten verantwoordelijk voor ACTIAM Duurzaam Wereld Aandelenfonds.

Goed om te lezen

In de Essentiële Beleggersinformatie leest u meer over het fonds, de risico’s en de kosten. Lees de Essentiële Beleggersinformatie voordat u beslist om in het fonds te gaan beleggen. In de Factsheet vindt u actuele informatie over rendementen en de samenstelling van het fonds. We actualiseren de Factsheet maandelijks. In het Prospectus vindt u onder meer informatie over de beleggingsdoelstelling, het beleggingsbeleid en beleggingstechnieken van de beleggingsfondsen.

Risicoscore: 5 Risicoscore: 5

ACTIAM Wereld Aandelenfonds is een subfonds van SNS Beleggingsfondsen N.V. De beheerder van het fonds is ACTIAM N.V.

ACTIAM en het fonds zijn geregistreerd bij de AFM. Voor dit subfonds zijn een prospectus en Essentiële Beleggersinformatie beschikbaar.

De op deze webpagina getoonde informatie mag niet worden aangemerkt als beleggingsadvies.