RZL Amerika Aandelenfonds

 • Datum
  14-12-2018
 • Handelskoers*
  34,98
 • NAV**
  34,97
 • Morningstar:
  verberg

* Handelskoers: Is gebaseerd op de slotkoers van de vorige beursdag met een eventuele op- of afslag.
** NAV (intrinsieke waarde): Is gebaseerd op de slotkoers van de vorige beursdag.

De grafieken zijn gebaseerd op dagrendementen op basis van intrinsieke waarde en gecorrigeerd op dividenduitkeringen.

 • Een breed gespreide portefeuille van grote en middelgrote Noord-Amerikaanse ondernemingen
 • In goede handen bij gespecialiseerde, Amerikaanse analisten

Voor wie bestemd?

RZL Amerika Aandelenfonds past goed bij de belegger die in één keer wil beschikken over een goed gespreide belegging in Noord-Amerika. En die daarnaast maatschappelijk bewust wil beleggen.

Waarin belegt het fonds?

RZL Amerika Aandelenfonds belegt in grote en middelgrote ondernemingen met goede winstvooruitzichten. De analisten van het fonds beheren ieder een klein deel van de portefeuille. Zo bestrijken ze de hele markt en bouwen ze aan een portefeuille waarin hun beste ideeën zijn verwerkt. De analisten selecteren alleen aandelen waarin we vanuit ons ESG-beleid mogen beleggen. Alle bedrijven in het beleggingsuniversum krijgen een ESG-score. Het streven is dat de ESG-score van de portefeuille hoger zal zijn dan de ESG-score van de benchmark.

Wie beleggen voor u?

Sinds 2005 is het ’Oversight Team’ van T. Rowe Price samen met 30 analisten verantwoordelijk voor het RZL Amerika Aandelenfonds.

Goed om te lezen

In de Essentiële Beleggersinformatie leest u meer over het fonds, de risico’s en de kosten. Lees de Essentiële Beleggersinformatie voordat u beslist om in het fonds te gaan beleggen. In de Factsheet vindt u actuele informatie over rendementen en de samenstelling van het fonds. We actualiseren de Factsheet maandelijks. In het Prospectus vindt u onder meer informatie over de beleggingsdoelstelling, het beleggingsbeleid en beleggingstechnieken van de beleggingsfondsen.

Risicoscore: 5 Risicoscore: 5

RZL Amerika Aandelenfonds is een subfonds van SNS Beleggingsfondsen N.V. De beheerder van het fonds is ACTIAM N.V.

ACTIAM en het fonds zijn geregistreerd bij de AFM. Voor dit subfonds zijn een prospectus en Essentiële Beleggersinformatie beschikbaar.

De op deze webpagina getoonde informatie mag niet worden aangemerkt als beleggingsadvies.