RZL Opkomende Landen Aandelenfonds

 • Datum
  14-12-2018
 • Handelskoers*
  29,37
 • NAV**
  29,37
 • Morningstar:
  verberg

* Handelskoers: Is gebaseerd op de slotkoers van de vorige beursdag met een eventuele op- of afslag.
** NAV (intrinsieke waarde): Is gebaseerd op de slotkoers van de vorige beursdag.

De grafieken zijn gebaseerd op dagrendementen op basis van intrinsieke waarde en gecorrigeerd op dividenduitkeringen.

 • Beleggen in opkomende landen en regio’s
 • In goede handen bij gespecialiseerde fondsmanager
 • Beleggingsmogelijkheden in minder toegankelijke landen

Voor wie bestemd?

RZL Opkomende Landen Aandelenfonds past goed bij de belegger die zijn geld wat langer kan vastzetten en die verwacht dat deze kansrijke markt uiteindelijk een goed rendement zal opleveren. Het fonds is, net als de andere SNS Beleggingsfondsen, één van de goedkoopste in zijn categorie.

Waarin belegt het fonds?

RZL Opkomende Landen Aandelenfonds belegt via Schroder International Selection Fund Emerging Markets I EUR Acc in een gespreide portefeuille van aandelen en beursgenoteerde ondernemingen uit opkomende landen en regio’s. Het fonds kan ook beleggen in andere financiële instrumenten en kan deposito's in contanten houden. De fondsmanagers analyseren de ontwikkelingen op de markt. Op basis van hun verwachtingen spreiden ze de beleggingen over de regio’s waardoor een stabiel rendement op de lange termijn haalbaar is.

Wie beleggen voor u?

Het fonds belegt sinds april 2014 in een fonds van Schroder waarvoor twee zeer ervaren portefeuillebeheerders verantwoordelijk zijn. Daarnaast maakt Schroder gebruik van een groot team van ervaren beleggingsprofessionals die over de hele wereld gevestigd zijn.

Goed om te lezen

In de Essentiële Beleggersinformatie leest u meer over het fonds, de risico’s en de kosten. Lees de Essentiële Beleggersinformatie voordat u beslist om in het fonds te gaan beleggen. In de Factsheet vindt u actuele informatie over rendementen en de samenstelling van het fonds. We actualiseren de Factsheet maandelijks. In het Prospectus vindt u onder meer informatie over de beleggingsdoelstelling, het beleggingsbeleid en beleggingstechnieken van de beleggingsfondsen.

Risicoscore: 6 Risicoscore: 6

RZL Opkomende Landen Aandelenfonds is een subfonds van SNS Beleggingsfondsen N.V. De beheerder van het fonds is ACTIAM N.V.

ACTIAM en het fonds zijn geregistreerd bij de AFM. Voor dit subfonds zijn een prospectus en Essentiële Beleggersinformatie beschikbaar.

De op deze webpagina getoonde informatie mag niet worden aangemerkt als beleggingsadvies.