Zwitserleven Government Bonds 10+ Fonds

 • Datum
  14-12-2018
 • Handelskoers*
  9,83
 • NAV**
  9,82
 • Morningstar:
  verberg

* Handelskoers: Is gebaseerd op de slotkoers van de vorige beursdag met een eventuele op- of afslag.
** NAV (intrinsieke waarde): Is gebaseerd op de slotkoers van de vorige beursdag.

De grafieken zijn gebaseerd op dagrendementen op basis van intrinsieke waarde en gecorrigeerd op dividenduitkeringen.

 • Gespreid beleggen in euro staatsleningen van landen uit de eurozone
 • In goede handen bij gespecialiseerde fondsmanagers
 • Relatief laag risico

Voor wie bestemd?

Zwitserleven Government Bonds 10+ Fonds past goed bij de belegger die in één keer zijn Europese obligatieportefeuille wil invullen. En die daarnaast maatschappelijk bewust wil beleggen.

Waarin belegt het fonds?

Zwitserleven Government Bonds 10+ Fonds belegt in staatsleningen van landen uit de eurozone of in leningen die door overheden uit de eurozone worden gegarandeerd. Een lening waarin wordt belegd moet kredietbeoordelaar Standard & Poor’s, Moody’s of Fitch hebben beoordeeld met een gemiddelde waardering van minimaal A-. Minimaal 75% van de portefeuille heeft een resterende looptijd van meer dan 7 jaar. De fondsmanagers selecteren alleen obligaties waarin vanuit ons ESG-beleid belegd mag worden.

Wie beleggen voor u?

Sinds 2005 is een team van ervaren fondsmanagers verantwoordelijk voor het Zwitserleven Government Bonds 10+ Fonds.

Goed om te lezen

In de Essentiële Beleggersinformatie leest u meer over het fonds, de risico’s en de kosten. Lees de Essentiële Beleggersinformatie voordat u beslist om in het fonds te gaan beleggen. In de Factsheet vindt u actuele informatie over rendementen en de samenstelling van het fonds. We actualiseren de Factsheet maandelijks. In het Prospectus vindt u onder meer informatie over de beleggingsdoelstelling, het beleggingsbeleid en beleggingstechnieken van de beleggingsfondsen.

Risicoscore: 4  Risicoscore: 4

Zwitserleven Government Bonds 10+ Fonds is een subfonds van SNS Beleggingsfondsen N.V. De beheerder van het fonds is ACTIAM N.V.

ACTIAM en het fonds zijn geregistreerd bij de AFM. Voor dit subfonds zijn een prospectus en Essentiële Beleggersinformatie beschikbaar.

De op deze webpagina getoonde informatie mag niet worden aangemerkt als beleggingsadvies.