Zwitserleven Wereld Aandelenfonds

 • Datum
  14-12-2018
 • Handelskoers*
  42,20
 • NAV**
  42,13
 • Morningstar:
  verberg

* Handelskoers: Is gebaseerd op de slotkoers van de vorige beursdag met een eventuele op- of afslag.
** NAV (intrinsieke waarde): Is gebaseerd op de slotkoers van de vorige beursdag.

De grafieken zijn gebaseerd op dagrendementen op basis van intrinsieke waarde en gecorrigeerd op dividenduitkeringen.

 • Gespreid beleggen in wereldwijde aandelen
 • In goede handen bij gespecialiseerde fondsmanagers
 • Relatief lage kosten

Voor wie bestemd?

Zwitserleven Wereld Aandelenfonds past goed bij de belegger die in een keer wil beschikken over een goed gespreide belegging wereldwijde aandelen met een aantrekkelijk rendement. En die daarnaast maatschappelijk bewust wil beleggen.

Waarin belegt het fonds?

Zwitserleven Wereld Aandelenfonds belegt op passieve wijze in aandelen van beursgenoteerde ondernemingen uit Europa, de Verenigde Staten, Pacific en opkomende landen. De fondsmanagers analyseren de ontwikkelingen op de markt. Op basis van hun verwachtingen spreiden ze de beleggingen over de regio’s. Zo beleggen ze relatief meer in de regio’s waarin ze de beste economische koersontwikkelingen verwachten. De standaardweging is Europa 37,5%, Verenigde Staten 35%, Verre Oosten 12,5% en opkomende landen 15%. De fondsmanagers selecteren alleen aandelen waarin we vanuit ons ESG-beleid mogen beleggen.

Wie beleggen voor u?

Vijf ervaren fondsmanagers en analisten zijn verantwoordelijk voor het Zwitserleven Wereld Aandelenfonds.

Goed om te lezen

In de Essentiële Beleggersinformatie leest u meer over het fonds, de risico’s en de kosten. Lees de Essentiële Beleggersinformatie voordat u beslist om in het fonds te gaan beleggen. In de Factsheet vindt u actuele informatie over rendementen en de samenstelling van het fonds. We actualiseren de Factsheet maandelijks. In het Prospectus vindt u onder meer informatie over de beleggingsdoelstelling, het beleggingsbeleid en beleggingstechnieken van de beleggingsfondsen.

Risicoscore: 5 Risicoscore: 5

Zwitserleven Wereld Aandelenfonds is een subfonds van SNS Beleggingsfondsen N.V. De beheerder van het fonds is ACTIAM N.V.

ACTIAM en het fonds zijn geregistreerd bij de AFM. Voor dit subfonds zijn een prospectus en Essentiële Beleggersinformatie beschikbaar.

De op deze webpagina getoonde informatie mag niet worden aangemerkt als beleggingsadvies.