Werken bij ACTIAM

Als autoriteit op het gebied van verantwoord beleggen zijn we trots op de resultaten die we bereiken. We delen onze successen graag. Onze cultuur is professioneel, collegiaal, benaderbaar en warm.

GEEF! is daarbij onze kernwaarde. Deze waarde draagt uit wat belangrijk voor ons is en vormt een stevig fundament voor ons handelen. Het staat voor de verantwoordelijkheid die we willen nemen voor onze klanten, voor elkaar, voor de maatschappij en voor het resultaat van ACTIAM.

We werken samen, tonen eigenaarschap en zijn flexibel. Daarbij verplaatsen we ons in de klant en durven we besluiten te nemen. ACTIAM biedt je een professionele werkplek waar het prettig samenwerken is, waar betrokkenheid wordt beloond en waar je jezelf volop kunt ontwikkelen. ACTIAM is onderdeel van VIVAT Verzekeringen.

Ben jij geïnteresseerd in een functie bij ACTIAM of een van de andere verzekeringsmerken van VIVAT Verzekeringen? Kijk dan hier voor de vacaturesdeze link opent in een nieuw venster of neem contact op met Diederick Kavelaars, Recruiter op +31 683 632 417 .